
Sonbaharı tüm renkleriyle sonuna kadar yaşayacağınızın sözünü kendinize verdiyseniz, dikkat! Şehre dönüş vakti geldi! Hem de yeni sezonda birbirinden ilham alınası etkinliklerle…
Şehrin tasarımcılarını destekleyen ve tasarımcıların birbirinden özel ürünlerini meraklılarıyla buluşturan Hoppala Tasarım Pazarı, yazın verdiği kısa bir aranın ardından 7 Ekim’de tasarım pazarı serisinin yedincisine imza atıyor. Hoppala’nın bu seferki konsepti ise “şehre dönüş”.
Ekim ayının ilk cumartesi günü ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinliğin en keyifli yanı ise hiç şüphesiz mis gibi kahve kokuları eşliğinde, Bomonti’nin en ferah ve keyifli mekanı MOC Bomonti ev sahipliğinde gerçekleşecek olması.
Hoppala Tasarım Pazarı’nda neler var?
Seramikten çantaya, takıdan fulara, ev aksesuarlarından defterlere, 15’den fazla farklı tasarımcının ürünlerini bulabileceksiniz.
Her etkinliğinde bir sivil girişime yer veren Hoppala, bu sayede hem lokal tasarımcıları desteklemeye, hem de bir güncel ve sosyal konuya dair farkındalık yaratmaya devam ediyor. Bu ayki etkinliğin konuğu is Tohum Otizm Vakfı.
Şehre dönüş ile beraber okullar açıldı ve Tohum Özel Eğitim Okulu’nun burslu öğrencisi 14 yaşındaki Mustafa Birdal’ın yaptığı resimlerden üretilen çanta, kupa, bardak altlığı ve defterleriyle, Tohum Otizm Vakfı, Hoppala Tasarım Pazarı’nda olacak.
Unutmayın, o gün elde edecekleri gelirin tamamı otizmli çocukların eğitimi için kullanılacak.
Siz de sonbahar rehavetinden arınmak ve Ekim’e güzel bir merhaba demek isterseniz, üçüncü dalga kahve akımının öncülerinden MOC Bomonti’ye uğramayı unutmayın.
Adres
MOC Bomonti, Cumhuriyet Mahallesi, 34380, Feriköy
7 Ekim Cumartesi, 12.00-20.00

Kahve, keyif ve yaşam platformu.